hostesswerk

Hostesswerk

Promotiewerk bij Promotiebureau Monsterscore?
hostesswerk

Hostesswerk

Inschrijven promotiewerk bij Monsterscore?
hostesswerk

Hostesswerk

Schrijf je in bij Monsterscore via het online inschrijfformulier

Hostesswerk



Op zoek naar hostesswerk?

Ben je op zoek naar een leuke promowerk bijbaan? Promotiebureau Monsterscore is een landelijk opererend promotiebureau en zoekt nieuwe promotiemedewerkers in heel Nederland!Ben je op zoek naar leuk promotiewerk? Dan is hostesswerk miscchien wel iets voor jou! Promotiebureau Monsterscore zet hostesses in bij beurzen, supermarkten, congressen en evenementen in heel Nederland.

hostesswerk


Hostesswerk bij promotiebureau Monsterscore

Monsterscore is een landelijk opererend promotie- en hostessbureau. Wij zoeken momenteel veel nieuwe hostesses in heel Nederland. Als hostess kan je onder andere ingezet worden voor beurswerkzaamheden, gastenontvangst, productdemonstraties en receptie werkzaamheden. Naast hostesswerk biedt Monsterscore ook veel werk op het gebied van sampling, winkeldemonstraties en promotieteams.

hostesswerk


Inschrijven voor promotiewerk en hostesswerk?

Lijkt het je leuk om hostesswerk en andere soorten promotiewerk te doen, ben je minimaal 18 jaar oud en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk? Meld je dan aan via ons inschrijfformulier en we zullen snel contact met je opnemen voor een persoonlijke kennismaking.

hostess