Inschrijven voor promotiewerk

Durf jij op mensen af te stappen en ben jij op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan in jouw regio? Dan is promotiewerk echt iets voor jou!

Als promotiemedewerker bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het uitvoeren van de volgende acties:

 

Promotie- en Samplingteams: promoteams worden ingezet op beurzen, in winkelcentra of in winkels. In een promotieteam deel je bijvoorbeeld samples uit of informeer je mensen over een bepaald product of bepaalde dienst

 

Instore demonstraties: De naam zegt het al, deze job wordt uitgevoerd in een winkel. Tijdens deze actie ga je zoveel mogelijk mensen aanspreken om ze kennis te laten maken met een product. Bij deze acties mag je vaak het product laten proeven aan de klanten om ze extra enthousiast te maken. Jij zorgt ervoor dat er die dag zoveel mogelijk producten over de toonbank vliegen!

 

Kookdemonstraties: Tijdens een kookdemo sta je in een supermarkt en ga jij een product bereiden, om dit vervolgens te laten proeven aan de klanten.

 

Merchandising: Als merchandiser ga je als een ware mystery shopper te werk. Je checkt bij allerlei winkels onder andere de schapindelingen, de plaatsing van de promotiematerialen en je brengt regelmatig materialen naar locaties.

 

Wij bieden jou een super leuke en flexibele bijbaan, want je werkt alleen op de dagen en de weken  dat jij kunt werken. Je hebt veel afwisseling in het werk: geen werkdag is hetzelfde. Je werkt op verschillende locaties en voor diverse grote A-merken (ook nog leuk voor je cv) en producten.Als klap op de vuurpijl krijg je binnen 7 werkdagen uitbetaald, wanneer je voor ons hebt gewerkt!

Herken jij jezelf als nieuwe promotor bij Monsterscore? Schrijf je dan snel in via het online inschrijfformulier en wij nemen contact met je op. Ken jij iemand anders die (ook) geschikt lijkt: deel deze opportunity dan ook met hen!

Mocht je op voorhand vragen hebben, dan kan je contact op nemen met de afdeling werving. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:00, via WhatsApp op 06 19 20 66 18, telefonisch op 020 5800 984 of mail naar werving@monsterscore.nl

Deel via: