merchandising

Merchandising

Promotiewerk bij Promotiebureau Monsterscore?
merchandising

Merchandising

Inschrijven promotiewerk bij Monsterscore?
merchandising

Merchandising

Schrijf je in bij Monsterscore via het online inschrijfformulier

MerchandisingHet uitvoeren van merchandising werkzaamheden

Lijkt het je leuk om jezelf bezig te houden met merchandising in winkels in heel Nederland? Merchandising bij Monsterscore kan bijvoorbeeld ingezet worden voor:

  • Schapverzorging: Hieronder verstaan we alle activiteiten die nodig zijn om een schap netjes eruit te laten zien.
  • Schapsombouw: Merchandisers worden regelmatig ingezet voor de ombouw van uw productschappen in overleg en samenwerking met de betrokken ondernemers.
  • Prijsregistraties: Bij een campagne kopen merchandisers uw producten bij meerdere outlets. De prijs op de kassabon wordt vergeleken met de officiële, door u vastgestelde prijs. Van deze bevindingen wordt een heldere rapportage opgesteld.
  • Aanbrengen van diverse POS- en POP-materialen: Bij een actie met displays, topkaarten, schapkaartjes, woblers, raam-/plafondhangers, inflatables en/ of ander promotiemateriaal, nemen merchandisers deze materialen mee en installeren ze op de juiste plek.

merchandising


Merchandisers profiel hostessbureau Monsterscore

Merchandisers van Monsterscore komen overal waardoor het werk zeer divers is. Onze merchandisers zijn zelfstandig, netjes en pro- actief ingesteld. Zij hebben een oog voor detail en zijn zelf handig met het in elkaar zetten van diverse promotie materialen. Daarnaast zijn onze merchandisers zowel doordeweeks als in het weekend werkzaam in het hele land.

merchandising


Inschrijven voor merchandising

Ben je minimaal 18 jaar oud en denk je geschikt te zijn voor merchandising en onze andere promotieacties? Meld je dan aan via ons inschrijfformulier en we zullen snel contact met je opnemen!

merchandising