Promotiewerk promotieteams

Op zoek naar Promotiewerk?

Promotiewerk in promoteams bij Monsterscore Nederland
Promotiewerk demonstraties

Op zoek naar Promotiewerk?

Promotiewerk als demonstratrice bij Monsterscore Nederland
Promotiewerk productpromotie

Op zoek naar Promotiewerk?

Promotiewerk als hostess bij Monsterscore Nederland

MonsterscorePromotiebureau Monsterscore

Promotie-werk.nl is een initiatief van Promotiebureau Monsterscore. Monsterscore is een ervaren fieldmarketing bureau gespecialiseerd in de uitvoering van sampling campagnes, promotieteams, winkeldemonstraties en hostesswerk. Promotiebureau Monsterscore werkt voor grote en mooie A-merken en dat maakt het werken leuk en interessant. De voornaamste werkzaamheden van promotiebureau Monsterscore bestaan uit het verzorgen van promotieteams voor outdoor sampling en productdemonstraties. Daartoe zet promotiebureau Monsterscore honderden verschilllende mensen in, door heel Nederland.

Promotiewerk


Promotiewerk bijbanen bij promotiebureau Monsterscore

Promotiebureau Monsterscore is altijd op zoek naar leuke, enthousiaste en een tikkeltje extraverte promogirls en promoboys. Promotiewerk bij promotiebureau Monsterscore is een van de leukst denkbare bijbaantjes. Niet alleen in Amsterdam, maar in het hele land. De afwisseling is zo groot, dat je bijna wekelijks voor een ander A-merk winkeldemonstraties uitvoert of werkt in een promotieteam, sampling team of hostess team.

Promotiewerk


Inschrijven bij promotiebureau Monsterscore?

Inschrijven bij promotiebureau Monsterscore? Ben je 18 jaar of ouder en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk? Meld je dan aan via ons inschrijvingsformulier en wij nemen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Promotiewerk