promotieteams

Promotiewerk bij Monsterscore

Veel gestelde vragen
promotiewerk

Promotiewerk bij Monsterscore

Veel gestelde vragen
sampling

Promotiewerk bij Monsterscore

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragenHoe oud moet ik zijn om voor Monsterscore te kunnen werken?

Om voor Monsterscore te kunnen werken dien je minimaal 18 jaar oud te zijn.

Moet ik voor elke promotieactie eerst naar Amsterdam toe reizen om daar het promotiemateriaal op te halen?

Nee, de afdeling logistiek van Monsterscore draagt hier de zorg voor en als promotiemedewerker vertrek je meestal van huis naar locatie.

Binnen hoeveel dagen wordt mijn salaris uitbetaald?

Een van de grootste voordelen van werken voor Monsterscore is dat het salaris supersnel wordt uitbetaald. Zodra de uren gedeclareerd worden heb je als promotiemedewerker na maximaal 7 werkdagen je salaris op je rekening.

Ik heb een afwisselend rooster van school en heb het de ene maand drukker dan de andere. Is dit erg?

Nee, dit is niet erg! Bij Monsterscore kan je aangeven wanneer je lekker veel kan werken en wanneer je een drukke periode hebt (denk hierbij aan een toetsweek). In je drukke periodes wordt je niet benaderd voor promotiewerk.

Ik woon en studeer doordeweeks in Groningen maar ben soms in het weekend bij mijn ouders in Tilburg, is dit een probleem?

Nee, Monsterscore heeft een landelijke planning. Daardoor kan je in verschillende regio’s aan de slag. Dus je kunt als promotor dan in het weekend in de regio van je ouders maar ook in je eigen regio aan de slag.

Ik woon niet in de randstad, krijg ik dan wel genoeg werk aangeboden?

Ja, Monsterscore werkt met een landelijke planning. Daardoor zijn we in alle regio’s van Nederland actief en kan jij als promotiemedewerker regelmatig lekker aan de slag.

Kan ik samen met een vriend of vriendin werken?

Monsterscore heeft zowel individuele acties als acties die in teamverband uitgevoerd worden. Bij acties die in teamverband worden uitgevoerd kan je eventueel samen met een vriend of vriendin ingepland worden.

Hoe zit het met mijn reistijd en kosten?

Bij Monsterscore wordt er altijd een deel van de reiskosten vergoed en in de meeste gevallen ontvang je als promotiemedewerker ook nog eens reistijd in je netto-tarief.

Ik ben ouder dan 30 jaar, kan ik alsnog solliciteren bij Monsterscore?

Monsterscore heeft verschillende soorten klussen. Voor sommige klussen worden medewerkers ingepland die meer levenservaring hebben. Voor ons bestand zijn we hard op zoek naar medewerkers die binnen dat profiel passen.

Hoe kan ik mij inschrijven voor promotiewerk bij Monsterscore?

Als jij denkt geschikt te zijn voor promotiewerk bij promotiebureau Monsterscore, graag wilt werken én over de genoemde vaardigheden beschikt, nodigen wij jou uit om je in te schrijven via ons online inschrijfformulier in te vullen.

Wanneer hoor ik iets nadat ik online heb gesolliciteerd?

Er wordt binnen maximaal een week contact met je opgenomen nadat je het selectieformulier hebt ingevuld.

Ik heb nog meer vragen. Aan wie kan ik deze stellen?

Indien je nog een vraag hebt die hierboven niet tussenstaat mag je altijd een mail sturen naar werving@monsterscore.nl